Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

October | Monthly Empties
Γεια σας !!! Τι κάνετε?? Εγώ είμαι λίγο κρυωμένη αυτές τις μέρες και τι καλύτερο από το να σας πω για τα προϊόντα που τελείωσα και να νιώσω λίγο πιο "κορίτσι" την ώρα που είμαι  σε ένα σωρό χαρτομάντιλα και σιρόπια.

Ξεκινάω γρήγορα γρήγορα με την ενυδατική της Avene . Δεν θα πω πολλά γιατί για την συγκεκριμένη ενυδατική έχω μιλήσει αναλυτικά σε review εδώ και στα αγαπημένα εδώ. Οπότε καταλαβαίνετε ο,τι την αγάπησα και σίγουρα θα την ξαναπάρω γιατί  στεναχωρήθηκα που τελείωσε.

Συνεχίζω με ένα scrub του Korres με mind tea . Για  το συγκεκριμένο scrub επίσης έχω μιλήσει στα αγαπημένα Σεπτεμβρίου που θα τα βρείτε εδώ .  Να σας πω ο,τι  προφανώς αφού μπήκε σε αγαπημένα το συγκεκριμένο scrub  σίγουρα και αυτό θα το ξαναπάρω αλλά θέλω να δοκιμάσω και άλλα scrub σώματος από τον Korres .

Ένα προϊόν που δεν μου άρεσε παρ'όλα αυτά το τελείωσα ήταν το foundation της Catrice Photo Finish στην απόχρωση Caramel Beige. To συγκεκριμένο προϊόν δεν μου άρεσε KAΘΟΛΟΥ. Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην σας εξηγήσω τους λόγους γιατί δεν μου αρέσει οπότε θα το βρείτε αναλυτικά στα προϊόντα που μετάνιωσα που τα αγόρασα εδώ .Τελειώνω όμως με ευχάριστο τόνο γιατί μου τελείωσε ένα αγαπημένο προϊόν και αυτό είναι το Micellar Water της Garnier . To συγκεκριμένο νεράκι μου αρέσει πάρα πολύ το έχω αγοράσει ξανά και ξανά και θα συνεχίζω να το αγοράζω γιατί καθαρίζει το πρόσωπο μου με ευκολία και κυρίως δεν ερεθίζει τα μάτια μου.  Επίσης για το συγκεκριμένο προϊόν έχω μιλήσει εδώ .

Αυτά ήταν τα προϊόντα που τελείωσα το τελευταίο διάστημα. Τα περισσότερα μου άρεσαν και σίγουρα θα τα πάρω ξανά. Ελπίζω να άρεσαν και σε εσάς. Πείτε μου στα σχόλια τι τελειώσατε εσείς αυτό το διάστημα. Μην ξεχνάτε ο,τι μπορείτε να με βρείτε σε Facebook, Instagram και Snapchat όλα Eva eats the apple. Επίσης μπορείτε να γίνετε μέλη στο blog για να με κάνετε πολύ χαρούμενη και για να μεγαλώσει η όμορφη παρέα μας !!!Σας φιλώ ,Eva

2 σχόλια: