Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Τι πρέπει να κάνεις μια φθινοπωρινή μέρα !!

Γεια σας !! Τι κάνετε?? Σήμερα είμαι εδώ με ένα τελείως διαφορετικό θέμα και αυτό είναι τι "πρέπει" να κάνεις μια φθινοπωρινή μέρα που δεν έχεις σχολή , σχολείο , δουλειά.  Πάμε να ξεκινήσουμε !!!


Φυσικά και θα πας μια βόλτα στο πάρκο , άλσος καιι φυσικά ιδανικά σε βουνό. Για να δεις τα φύλλα να πέφτουν και φυσικά για να χαλαρώσεις και να αναπνεύσεις και λίγο καθαρό αέρα. Άμα έχεις και σκυλάκια ακόμα καλύτερα θα περάσεις χρόνο μαζί τους που σίγουρα θα σε χαλαρώσει και θα γεμίσει τις μπαταρίες σου. 

Φυσικά και θα βάλεις το πιο cozy, comfy πουλόβερ , ζακέτα που έχεις και χουχουλιάρικα θα απολαμβάνεις τις ομορφιές του φθινοπωρινού καιρού. όμως  κάποια στιγμή θα πάμε σπίτι ! Και τι καλύτερο από το να βάλουμε τις πιο cute , comfy καλτσούλες μας και να κάτσουμε στο κρεβάτι μας με μια κούπα ζεστό καφέ !!


και φυσικά ...Αυτά είναι ο,τι κάνω εγώ μαι φθινοπωρινή μέρα που "πρέπει" να κάνετε και εσείς . Πιστέψτε με θα χαλαρώσετε και θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα με νέα διάθεση. Ελπίζω να σας άρεσε το θέμα φυσικά και δεν υποχρεώνεται κανείς να κάνει τα ακόλουθα . Να κάνετε ο,τι σας γεμίζει και σας δίνει χαρά.  Μην ξεχνάτε ο,τι μπορείτε να με βρείτε σε Instagram , Facebook και Snapchat. Όλα είναι Eva eats the apple και φυσικά μπορείτε να γίνετε μέλη στο blog για να με κάνετε πολύ χαρούμενη !! Σας φιλώ , 


Eva 

2 σχόλια:

  1. Αυτό που μου αρέσει εμένα είναι να χουχουλιάζω με την κουβέρτα και να βλέπω αγαπημένες σειρές ή ταινίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή