Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

May's Music Stories | Μουσικές Ιστορίες Μαϊου


Alohaa !! Σήμερα έχουμε το Music Stories του μήνα όπου θα σας βάλω να ακούσετε τι μπήκε στο repeat αυτό το διάστημα. Οι επιλογές πολλές τα τραγούδια δεν είναι όλα τωρινά αλλά αυτό δεν έχει σημασία στη μουσική οπότε πάμε να αρχίσουμε. 
εντάξει το νέο τραγούδι των Coldplay  είναι τέλειο !! Είναι χαρούμενο , ανεβαστικό και με τέλειο video clip !! Eίναι γυρισμένο στην Ινδία και συμμετέχει και η Βeyonce ( που είναι κούκλα ) . Είμαι σίγουρη ο,τι κάπου θα το έχετε ακούσει οπότε πάμε άλλη μια φορά !!
Το επόμενο τραγούδι που άκουγα πολύ συχνά και σε αυτό φταίει η αδερφή μου που δεν έβαζε τίποτα άλλο είναι από Sia το Cheap Thrills !! Ανεβαστικό και αυτό ο,τι χρειάζεσαι για να πάει καλά η μέρα και να έχεις θετική διάθεση οπότε ακούστε το !!!!


Περνώντας σε άλλα μουσικά είδη άκουσα πολλές πολλές φορές το Cherry Blossom Girl από τους Air. To τραγούδι είναι του 2004 από τους Air ένα γαλλικό electronica, downtempo , space rock συγκρότημα. Πολύ ατμοσφαιρικό και ρομαντικό κομμάτι .Πάμε για το τελευταίο κομμάτι και είναι από Αrcade Fire το No cars go. Οι Αrcade Fire είναι ένα καναδικό indie rock  συγκρότημα με υπέροχα κομμάτια αυτό όμως είναι το τελευταίο μου κόλλημα .

Αυτά ήταν τα κομμάτια του μήνα !!! Ελπίζω να σας άρεσαν να ακούσετε κάτι που δεν έχετε ακούσει ξανά και να μου πείτε φυσικά και εσείς τα δικά σας αγαπημένα για το μήνα που μας πέρασε !!!!

Σας φιλώ ,


Εva 

3 σχόλια:

  1. μου αρεσουν ολα! ειδικά το 2ο της Sia! η κοπελα ειναι θεάρα! Καλή Κυριακή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισχυει τρελη ταλενταρα !! Κακη Κυριακη και σε εσενα ♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή